ВІДІЛ ВЕДЕННЯ ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ ВИБОРЦІВ

м.Лебедин, пл.Волі, 19 (вхід з боку художнього музею).

розпорядок роботи: понеділок-четвер: 8-00 – 17-15
п’ятниця: 8-00 – 16-00
(перерва з 12.00 до 13.00)
телефон для довідок: 2-17-44

 

Шановні виборці!

         Багатьом відома ситуація, коли під час виборів у деяких громадян виникають труднощі: вони  не можуть знайти себе у списках, неправильно вказано прізвище, ім’я, по батькові, дата народження чи виборча адреса.

Для запобігання виникнення помилок та неточностей відділ ведення Державного реєстру виборців звертається до всіх жителів міста з  пропозицією уточнити свої персональні дані. Це можна зробити особисто, маючи при собі паспорт громадянина України. Про неточності чи помилки можна повідомити спеціалістів відділу за телефоном 2-17-44. Також перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців можна через інтернет. Для цього   необхідно зайти на сайт державного реєстру виборців drv.gov.ua, зареєструватися та через особистий електронний кабінет відправити запит. Відповідь через деякий час прийде на Вашу електронну пошту.

         Не залишайте перевірку на останній день, якщо є сумніви – звертайтеся зараз! Це не займе багато часу й Ви будете впевнені, що в день голосування ніщо не завадить вам підтримати обраного кандидата. Скористайтеся своїм виборчим правом.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *