У Лебедині встановили меморіальну дошку Володимиру Романенку

20 лютого 2015 року, відбулося урочисте відкриття  меморіальної дошки видатному  лебединському спортсмену, заслуженому тренеру Володимиру Романенку. Меморіальну дошку було встановлено на  фасаді будівлі міського стадіону «Авангард».

Присутні на заході друзі, коллеги та близькі Володимира Сергійовича згадували про видатного футболіста, товариша, видатного тренера, вольову людину, справжнього бійця та розповіли про те, як він любив спорт та життя. Виступаючі зазначали, що життя Володимира Романенка, його особистість, може бути  прикладом і дороговказом для молодого покоління лебединських спортсменів…

«Ми відкриваємо меморіальну дошку лебединцю, який прославив наше місто, нашу державу, Славну Україну. Лебединці пишаються своїм земляком. Чим більше ми відкриваємо таких дошок, тим більше ми показуємо громаді міста, які славні і достойні люди народилися і живуть у нашому Лебедині», – наголосив міський голова Анатолій Троян.

Багато теплих слів сказав про видатного лебединця й директор Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка Олександр Удодік, де багато років пропрацював Володимир Романенко.

Відкрили меморіальну дошку міський голова Анатолій Троян разом з колегою Володимира Романенка – керівником фізичного виховання медичного училища Олександром Кримцем. Пам’ять земляка присутні вшанували хвилиною мовчання.

0544
0545
0550


Довідка.
Володимир Сергійович Романенко (27.02.1947-20.11.2012) спортивний діяч, футбольний тренер, який присвятив все своє життя спорту. Свої найкращі роки провів на лебединському стадіоні «Авангард».

[layerslider id=”38″]


Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *