Розпочинається формування громадської ради при виконавчому комітеті Лебединської міської ради

До уваги жителів міста!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою забезпечення відкритості у діяльності міськвиконкому, в місті розпочинається прийом документів для участі в установчих зборах по формуванню нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Лебединської міської ради на 2015-2016 роки.

Для участі в установчих зборах подається заява. До заяви додаються: рішення керівника інституту громадянського суспільства про делегування представника для участі в установчих зборах, біографічна довідка делегованого представника, копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства.

Документи приймаються до 18 березня 2015 року включно, крім вихідних та святкових днів за адресою: вул. Пушкіна, 2 (відділ з питань внутрішньої політики). Детальна інформація на сайті міської ради https://lebedynrada.gov.ua// в розділі «Громадська рада» та за тел.: 2-28-36.

Установчі збори відбудуться у місячний термін з дня оприлюднення оголошення. Про дату, час та місце проведення установчих зборів буде додатково поінформовано.

Міськвиконком

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *