І знову джаз

Цими днями у залі Лебединської дитячої школи мистецтв відбувся концерт-лекція на тему «І знову джаз». Протягом навчального року викладачі школи, працюючи з дітками, познайомили їх з цілим культурним пластом, який цілком можна охарактеризувати класичною фразою: «Дуже популярний у вузьких колах», а саме – джаз.

Процес знайомства зі стилем, що виник у кінці ХІХ століття завдяки злиттю європейської та африканської музики, був цікавим як для викладачів, так і для учнів, адже джаз – це в якійсь мірі експеримент, свобода висловлення в музиці.

Результат творчої роботи у цьому стилі викладачі представили у яскравому концерті, який запалив слухачів феєричними виступами учнів та викладачів на різних музичних інструментах: Андреєвої Анастасії та Пономарьова Антона, фортепіано, клас викладача Наталії Волкової, Чурбакова Дмитра, фортепіано, клас викладача Лариси Рафікової, Приходько Лілії, фортепіано, коалс викладача Людмили Бурнос, викладача фортепіано Олега Балабана; Волинської Каріни, гітара, клас викладача Павла Шеремета, Удовиченко Дарини, скрипка, клас викладача Наталії Пилипенко, Коцупала Івана, кларнет, клас викладача Володимира Лисака.

0522

0521

Джаз у вокальному виконанні учениці Софії Бубон та вокального ансамблю під керівництвом Алли Балабан налаштував присутніх на ліричний та мрійливий настрій. А хореографічний номер під керівництвом Олени Єршової додав цій зустрічі свободи душам та натхнення серцям.

Підготувала та провела концерт викладач фортепіанного відділу Наталія Волкова.


Лебединська школа мистецтв

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *