Кохання війну переможе

Захід саме з такою назвою відбувся 12 лютого 2015 року,  в переддень свята всіх закоханих – дня Святого Валентина, в приміщенні міського центру культури і дозвілля (м-н «Черемушки») за підтримки міського голови Анатолія Трояна, активної участі творчих колективів  міського відділу культури і туризму та за присутністю жителів Лебедина та гостей міста.

Вітаючи учасників святкової програми, начальник відділу культури і туризму виконавчого комітету Лебединської міської ради Ірина Саєнко зазначила, що на превеликий жаль, ми живемо в складні для нашої святої української землі часи. В часи, коли підступний ворог руйнує наші міста і села, вбиває наших земляків, грабує нашу рідну землю! І в ці часи наші серця повинні згуртуватися, об’єднатися з новою хвилею ніжності і любові до нашої України! Тому в ці часи пріоритетним завданням у працівників соціальної сфери (культпрацівників, освітян, тощо), стає патріотичне виховання молоді, з поглибленим і вдосконаленим вивченням як і наших, рідних, українських традицій та обрядів, так і провідних всесвітніх, які дають змогу нам консолідуватися зі світом, стати важливою, невід’ємною, повноправною частиною світової спільноти.

Культурно – мистецький захід «Кохання війну переможе» був благодійним. В ході проведення концерту відбувся збір коштів для придбання тепловізора нашим землякам в зоні проведення АТО. І, звичайно,  в цей вечір не можна було не згадати про всіх, хто вже не з нами, про наших земляків і всіх, хто не повернувся з полів битви, хто загинув в наслідок підступних, жахітливих терористичних актів. Вся глядацька аудиторія в єдиному пориві пом’янула загиблих хвилиною мовчання.

0451


0452

Численні глядачі, які цього вечора відвідали захід, отримали справжнє естетичне задоволення від виступів артистів і творчих колективів відділу культури і туризму, зокрема: Олени Демиденко,  Людмили та Володимира Брисенків, Ольги Пащенко, Тетяни Бондар, Валерія Костиріна,  які подарували всім глядачам пісенні «Валентинки» про всерушійне почуття кохання,  про мир та спокій на святій Українській землі.


Відділ культури та туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *