Лебединським учням призначена стипендія голови Сумської облдержадмістрації

З метою заохочення та матеріальної підтримки перспективної молоді області, реалізації її професійних, творчих, соціальних інтересів, учням загальноосвітніх навчальних закладів нашої області призначається стипендія голови Сумської обласної державної адміністрації. Ось і в цьому році двоє  найкращих учнів нашого міста: Ліщина Вадим та Бруньова Зоя отримали стипендії голови обласної державної адміністрації. Урочисте вручення грошових винагород відбулося 6 лютого 2015 року в актовій залі Української академії банківської справи Національного банку України.

Ліщина Вадим – учень 8 класу Лебединської  спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7-  щорічно є переможцем міського етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики і англійської мови, хімії та біології, а з біології  у 2014 році посів ІІІ місце у обласному етапі, при цьому виконував завдання з випередженням на два роки. Цього року учень виконував завдання ІІІ (обласного) етапу олімпіад  за 9 клас і знову став переможцем. Крім цього він є переможцем обласних спортивних змагань з панкратіону.

Бруньова Зоя – учениця Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1-  неодноразова переможниця міських олімпіад, у 2014 році посіла ІІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських олімпіад з математики,  у 2015 році – з української мови. Дівчинка бере активну участь у громадському житті міста. З 2013 року є учасницею творчої студії «Контакт» при тижневику «Будьмо разом», де веде молодіжну сторінку.

Від щирого серця бажаємо юним стипендіатам бути наполегливими, працьовитими, зберегти бажання дізнаватися нове, прагнути гідно представляти Лебедин на обласних та Всеукраїнських теренах. Вчительським колективам – знаходити, підтримувати і розвивати більше юних талантів.


Відділ освіти

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *