Лебединці попрощалися з Героєм АТО

04 лютого вся громада Лебедина попрощалася із загиблим у зоні проведення антитерористичної операції воїном – Сергієм Мякотіним.

44-річний боєць добровольчого батальйону «Донбас» загинув 31 січня 2015 року у Вуглегірську Донецької області. Вшанувати пам’ять Сергія та провести його в останню путь прийшло з півтисячі товаришів по службі, родичів, друзів та небайдужих містян.

Громадянська панахида – прощання за загиблим, відбулася у Будинку культури. Потік людей, які прийшли попрощатися з Героєм, здавалося, був нескінченним. Слова співчуття родині загиблого висловили представники міської та районної влади, волонтери та бойові побратими.

0376
0377

0385

«Своє життя Сергій Мякотін до останнього подиху присвятив служінню Батьківщині. Він виконав свій військовий обов’язок до кінця. За наш спокій, за мир в Україні він заплатив найдорожчу ціну – своє життя, загинувши в ім’я Вітчизни», – відзначив міський голова Анатолій Троян.

Невичерпний патріотизм, відданість ідеалам незалежної та демократичної України, непохитний бойовий дух Сергія назавжди залишиться яскравим прикладом для лебединців.

Поховали Сергія Мякотіна на Троїцькому кладовищі (вул. Ватутіна).

[layerslider id=”30″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *