В Лебедині міліція допомагатиме під час вручення повісток про мобілізацію

Робоча зустріч міського голови Анатолія Трояна, в.о. начальника Лебединського міськвідділу міліції Віталія Лєбєдєва військового комісара Юрія Онопка була присвячена питанню дотримання законності при проведенні часткової мобілізації на території м. Лебедина.

На зустрічі обговорювалися питання про необхідність участі дільничних інспекторів міліції під час сповіщення й вручення повісток військовозобов’язаним для їх участі в АТО на сході країни.

Дані питання були обговорені у зв’язку з тим, що деякі жителі міста ухиляються від отримання повісток під час часткової мобілізації. До прикладу, деякі особи не проживають за місцем офіційної реєстрації, відмовляються від отримання повідомлення про часткову мобілізацію під особистий підпис, не відчиняють двері, знаючи, що до них завітали із військового комісаріату тощо.

«Захищати нашу країну у цей складний час – наш обов’язок. В умовах ведення бойових дій на сході держави першочерговим завданням для всіх є безумовне та своєчасне виконання вимог законодавства про мобілізацію і поставлених главою держави завдань», – зазначив очильник міста.

У результаті проведеної наради сторони виробили ряд спільних заходів для більш ефективного виконання Указу Президента України «Про часткову мобілізацію».

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *