В Лебедині відбулася Ялинка міського голови

Святкова новорічна програма «Ялинка міського голови» відбулася 5 січня в актовій залі Лебединської СШ №7 для відмінників навчання, творчо-обдарованих дітей, дітей учасників АТО. Всі маленькі учасники, які завітали з батьками на новорічне свято, отримали солодкі подарунки, а також взяли участь у новорічній виставі, яку для них підготували вихованці міського Центру позашкільної освіти.

У новорічному святі взяли також участь 100 хлопчиків та дівчаток, які потребують особливої соціальної уваги. Серед них діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, малюки, які потрапили у складні життєві обставини, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей.

Маленьких лебединців та їхніх рідних пр​ивітав із Новим 2015 роком міський голова Анатолій Троян і побажав, щоб у новому році здійснились всі їхні побажання, а новорічні свята пройшли радісно і з подарунками.

Малечу розважали Дід Мороз, Снігуронька та улюблені казкові герої. Вони провели для дітей чимало конкурсів, під час яких діти стали учасниками театралізованої вистави. Були нагороджені переможці міського конкурсу на кращу новорічну іграшку та конкурсу на кращий костюм.

Після вистави всі учасники новорічного свята отримали солодкі подарунки.​

[layerslider id=”25″]

Відділ з питань внутрішньої політики

 

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *