Відзначення Європейського Дня боротьби з торгівлею людьми

Відзначення Європейського Дня боротьби з торгівлею людьми є нагадуванням про актуальність проблеми торгівлі людьми та про необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу.

Зіткнувшись із прямим чи опосередкованим впливом збройного конфлікту РФ, внутрішнім переміщенням та економічним спадом, населення стало більш схильним та уразливим до різних форм експлуатації. У зв’язку з цим актуалізується проблема потрапляння громадян України у ситуації торгівлі людьми.

17 жовтня 2024 року управлінням праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради спільно з Сумським районним сектором №3 філії державної установи «Центр пробації» в Сумській області проведено інформаційно-просвітницький захід присвячений Європейському дню боротьби з торгівлею людьми, на якому учасників заходу поінформовано про характерні ознаки та форми торгівлі людьми, надано поради та контакти гарячих ліній з протидії торгівлі людьми, а також  розповсюджено інформаційні буклети та листівки з даної тематики.

Поділитися