У Лебедині проходила ярмарка вакансій

Захід такого формату був організований Лебединським управлінням Сумської філії Сумського обласного центру зайнятості спільно з Лебединською міською радою. На ярмарку вакансій, яка проходила у безпечному укритті Лебединського міського будинку культури, завітало понад 100 учасників. Лебединські роботодавці представили кілька десятків вакансій, серед яких були як пропозиції, що не потребують спеціальної підготовки, робітничі професії, так і професії для спеціалістів у певних галузях. 7 роботодавців різних форм власності активно заохочували потенційних працівників приєднатися до своїх команд, пропонуючи вигідні умови працевлаштування.

Під час заходу перший заступник міського голови Ольга ЗІКЄЄВА наголосила на тому, як важливо зараз, у таких складних умовах, зберігати робочі місця, а також побажала роботавцям успіху у поповненні кадрами, а потенційним працівникам – успішно знайти своє робоче місце.

Відвідувачі ярмарку мали змогу особисто поспілкуватися з роботодавцями, дізнатися про графік роботи, умови праці, заробітну плату, а також мали можливість почути всю інформацію, яка їх зацікавила, безпосередньо від представників або ж самих роботодавців. Були проведені індивідуальні консультації, заповнені анкети та погоджені зустрічі для співбесід.

Фахівці Лебединської філії Сумського обласного центру зайнятості надавали консультації щодо актуальних вакансій, можливостей безкоштовного професійного навчання, отримання ваучерів для окремих категорій громадян. Також для шукачів було організовано можливість відвідати локацію «Зроблено в Україні», де спеціаліст Сумської філії Сумського обласного центру інформувала про програми фінансової підтримки від держави, зокрема грантовий проєкт єРобота.

Лебединська філія Сумського обласного центру зайнятості щиро дякує відділу культури і туризму виконавчого комітету Лебединської міської ради за наданий майданчик, партнерам та учасникам за плідну співпрацю! Працюємо на спільний результат!

Поділитися