У Лебединському краєзнавчому музеї відбулась презентація збірки поезій “Танець під дощем”Світлани БІГУН

Лебединський краєзнавчий музей давно став традиційним місцем для зібрань творчих людей, що вміють відчувати душею красу художнього слова. Тим паче, приємніше, коли ця зустріч відбувається з нагоди презентації нової книги.

Так, цими жовтневими днями відбулася презентація першої поетичної збірки «Танець під дощем» талановитої, творчої, відкритої для спілкування людини, яка має талант від Бога: вміння і бажання писати вірші, якими вона оспівує, прославляє свою маленьку батьківщину і тим самим несе любов і світлі почуття до України та її Героїв – Світлани Бігун.

Розділити народження нової книги, до музею завітали рідні, друзі, колеги, місцеві автори книг, шанувальники літературної творчості. Присутніх цікавило все: і подробиці біографії поетеси, і який наклад книги, і де її придбати… Поетеса зачарувала гостей історією створення нової книги.

Має вона вже й своїх прихильників! Багато віршів вже стали популярними в соціальних мережах. У них уже є і свої декламатори: на заході звучав вірш «Ми хочемо миру» з вуст племінника Іванка. Треба було бачити обличчя слухачів, їхні усмішки, коли залу наповнили мелодійні звуки пісень у виконанні Олени Листопад. У деяких, навіть, бриніли сльози на очах.

Приємним бонусом зустрічі для музейників стали подарунки: книга «Танець під дощем» від пані Світлани та ветерана педагогічної праці Василя Кубрака «Педагогіка заради майбутнього». Вони обов’язково знайдуть свого читача і стануть частинкою музейного фонду.

Це було по-справжньому приємне, тепле спілкування! Вирували емоції, оплески, було безліч побажань та квітів. Тож, побажаємо майстрині пера, генію мистецтва ніколи не втрачати ентузіазму і віри в себе, постійно знаходити все нові джерела натхнення, створювати щось неймовірно красиве і цікаве, пишатися своїми перемогами та дивувати всіх навколо своєю чудовою творчістю.

Поділитися