Шановні рятівники, вогнеборці, працівники цивільного захисту, аварійно-рятувальних служб, ветерани пожежної служби!

З нагоди професійного свята – Дня рятівника від щирого серця вітаю працівників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го ДПРЗ Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області, комунального закладу «Лебединська місцева пожежна охорона» Лебединської міської ради, ветеранів праці та всіх хто, працює у сфері цивільного захисту Лебединської громади!

Ризикуючи своїм життям, ви першими дивитеся в очі небезпеці та приходите на допомогу під час пожеж, повеней, снігопадів та інших стихійних лих і приймаєте відповідальні рішення, від яких залежать добробут, здоров’я, а часто і життя людей.

У цей непростий для України час, у період війни з росією, внесок рятувальників неоціненний. Поряд з воїнами Збройних сил України ви гідно та надійно тримаєте свій фронт: за першим сигналом негайно вирушаєте у епіцентр будь-яких подій, безстрашно гасите пожежі, рятуєте людей на воді, негайно прибуваєте на ліквідацію завалів і руйнувань.

Сьогодні ви працюєте у найгарячіших точках, перебуваючи під артилерійськими, ракетними чи авіаційними ударами, ризикуючи собою заради порятунку інших. Ви мужньо та самовіддано берете участь у відбудові зруйнованих міст, підтримуєте воїнів, що відстоюють свободу та незалежність України.

Стикаючись з дня в день з бідою, ви не черствієте душею, зберігаєте у собі готовність до самопожертви. Як результат вашої роботи – сотні врятованих життів. Таку благородну справу обирають тільки сміливі, сильні духом і самовіддані люди!

Дозвольте висловити щиру вдячність за вашу мужність, хоробрість, стійкість, відвагу та рішучість при ліквідації надзвичайних ситуацій. Нехай вам завжди посміхається удача, а накопичений досвід допомогає і надалі успішно вирішувати покладені на вас завдання!

З повагою, виконуючий обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО

Поділитися