У громаді відзначили День Незалежності України

24 серпня 2024 року українці по всьому світу відзначають 33-ю річницю Незалежності України.

З нагоди державного свята у Лебединській громаді відбулося покладання квітів та вшанування пам’яті тих, хто віддав своє життя заради волі, свободи та незалежності нашої рідної землі.

У заході взяли участь тимчасово виконуюча обов’язки міського голови Ольга Зікєєва, керівники та представники структурних підрозділів виконавчого комітету Лебединської міської ради і другого відділу Сумського РТЦК та СП (м. Лебедин) на чолі з підполковником Ігорем Ячменевим.

«У воєнних умовах сьогодення українці вкотре демонструють характер, силу волі та незламність всього нашого народу, його споконвічне прагнення жити у вільній та демократичній державі. Незламності та єдності українського народу дивується увесь світ, а ми пишаємося нашими Героями та безмежно вдячні їхнім матерям, дружинам, сестрам», – зазначила у своїй промові тимчасово виконуюча обов’язки міського голови Ольга Зікєєва. – «Саме зараз, як ніколи, ми об’єднані спільною метою – побудувати сучасну, процвітаючу та сильну державу, яка у найближчому майбутньому стане повноправним членом демократичної європейської родини».

Зазначимо, усі заходи з нагоди відзначення Дня незалежності України на території громади відбулися з суворим дотриманням вимог та обмежень воєнного стану, а також з урахуванням безпекової ситуації.

Поділитися