Шановні жителі міста Лебедина!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня міста!

Цьогоріч  наше рідне місто відзначає 370-ту річницю.

На жаль, третій рік поспіль через повномасштабне вторгнення ми не організовуємо та не проводимо урочистих заходів з цієї нагоди, з огляду на безпекову ситуацію. Ми щиро дякуємо Богу, нашим мужнім воїнам, захисникам і захисницям за кожен новий день, за можливість жити у мирних містах під синьо-жовтим стягом!

Шана пам’яті загиблих Героїв. Вони завжди залишатимуться прикладом жертовності та любові до рідного краю та до України. Щирі співчуття родинам полеглих воїнів, їх подвиг недаремний та закарбований у пам’яті нащадків!

Незважаючи на військові дії, численні руйнування, постійну загрозу нашим життям, ми залишаємося незламними і нескореними, відзначаємо День міста, плекаємо його надбання та будуємо його гідне майбутнє!

Дорогі земляки!

Від себе особисто, від депутатського корпусу та виконавчого комітету Лебединської міської ради щиро вітаю вас зі святом! Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі, а кожен новий день додає нам віри, наснаги та впевненості у завтрашньому дні. Усім мешканцям нашого славетного краю зичу міцного здоров’я, сімейного затишку, достатку, щасливої долі і Божого благословення!

З днем народження, Лебедин!

З найкращими побажаннями, виконуючий обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО

Поділитися