Шановні мешканці Лебединської громади!

У Лебединській громаді запроваджено проєкт з юридичної підтримки ветеранів війни та їхніх сімей під назвою «Юридична солідарність: підтримка ветеранів та членів їхніх сімей у Тростянецькій та Лебединській громадах». Цю ініціативу реалізує ГО «Центр Європейської інтеграції Слобожанщини» за підтримки Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні та фінансової підтримки Уряду Королівства Нідерландів.

Лебединська громада пережила запеклі бої протягом першого місяця вторгнення і зазнала значних втрат. Багато мешканців наших громад є ветеранами АТО, ООС та повномасштабної війни, або, на жаль, загинули. Часто ветерани і члени їхніх сімей потребують професійної юридичної допомоги.

Проєкт «Юридична солідарність» спрямований на активну підтримку ветеранів та їхніх родин у вирішенні проблем, що виникають через війну. Метою є надання надійної допомоги ветеранам і їхнім близьким, забезпечення доступу до якісної юридичної допомоги, що сприятиме покращенню якості життя та підвищенню соціального статусу ветеранів у громаді.

Консультації надає професійний юрист Олег Олещенко. Для отримання допомоги звертайтеся за номером: 066-363-41-03.

У рамках ініціативи буде вирішено різноманітні юридичні питання ветеранів, включаючи супровід у конфліктних ситуаціях, захист прав ветеранів і їхніх сімей, а також консультації з питань соціального захисту та виплат компенсацій.

Поділитися