Школа соціального підприємництва: представники Лебединської громади лідирують за кількістю поданих проєктів

Представники громадських організацій та ініціативні групи Лебединської міської територіальної громади взяли участь у черговому проєкті Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP) в Україні – Школі соціального підприємництва.

Це – навчальний проєкт, який втілюється у партнерстві з Бізнес-школою Сумського національного аграрного університету за фінансової підтримки Уряду Королівства Нідерландів.

Учасники школи вже опановували теоретичну базу та навчилися застосовувати отримані знання під час практичних інтенсивів. Сьогодні ж у приміщенні виконавчого комітету Лебединської міської ради відбулася зустріч фахівців проєкту з представниками громадських організацій та ініціативних груп громади.

Під час заходу слухачі Школи соціального підприємництва отримали фахові консультації від експертів ПРООН щодо створення цілісних бізнес-проєктів. Представники Лебединської громади є одними з найактивніших учасників проєкту. На сьогодні від громадських організацій та ініціативних груп нашої громади подано найбільшу кількість проєктів – сім.   

За результатами проходження всіх етапів Школи соціального підприємництва, кращі випускники та випускниці школи отримають фінансову підтримку на старт проєкту з розвитку власної соціальної бізнес-ідеї.

Зазначимо, Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP) в Україні підтримує створення соціально орієнтованих бізнесів у постраждалих від війни громадах. Такі проєкти пришвидшують локальне відновлення та допомагають оперативніше реагувати на зростання соціальних потреб населення. 

Поділитися