Відбулася чергова 49- та сесія Лебединської міської ради

20 червня відбулося засідання чергової 49-ї сесії восьмого скликання, під час якого депутатським корпусом було прийнято низку важливих рішень. Варто зазначити, що усі питання порядку денного були попередньо опрацьовані депутатами під час засідань постійних депутатських комісій, проєкти рішень ради були детально розглянуті, обговорені, висловлені зауваження та рекомендації.

Традиційно перед початком роботи сесії депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників і захисниць України, у тому числі, і наших земляків.

У пленарному засіданні взяли участь 24 депутати, керівники комунальних установ і підприємств, структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради та її виконавчих органів, представники правоохоронних органів та медіа. Під час роботи депутати розглянули 43 питання порядку денного.

На пленарному засіданні депутати внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку Лебединської міської територіальної громади на 2024 рік. З-поміж іншого, цією Програмою передбачається проведення заходів із капітального ремонту підвального приміщення з пристосуванням його для найпростішого укриття Лебединського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Ромашка», на що виділені кошти в сумі 1 374 806 000 грн., капітального ремонту топкової на твердому паливі із заміною котла по Михайлівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів (850 000 грн.), аварійних, відновних робіт та експлуатаційного утримання комунальних доріг у громаді (3 300 000 грн.) та інші заходи із забезпечення життєдіяльності громади.

Також депутати розглянули блок земельних питань, прийняли рішення про “Присвоєння звання “Почесний громадян м.Лебедин” Губарю Максиму Миколайовичу” та інші рішення, спрямовані на забезпечення життєдіяльності громади.

Зі всіма рішеннями 49-ї сесії можна буде детально ознайомитись на офіційному сайті Лебединської міської ради у розділі «Документи».

Поділитися