Привітання виконуючого обов’язки міського голови Світлани Горошко З Днем міста!

Шановні жителі нашого прекрасного міста Лебедин!

У світле православне свято Преображення Господнього, відомого в народі, як Яблучний Спас, ми відзначаємо чергову 369-ту річницю з дня заснування Лебедина.

Вже другий рік поспіль через повномасштабне вторгнення ми не святкуємо День міста. Проте, сьогодні ми щиро дякуємо Господу Богу, нашим мужнім захисникам і захисницям за кожен новий день, за можливість жити у мирних містах під синьо-жовтим стягом!

Ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто ціною власного життя відстоював свободу рідного краю і цілої країни, хто невпинно наближав перемогу своєю працею в тилу. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував та боронив від ворога.

Незважаючи на військові дії, численні руйнування, постійну загрозу нашим життям, ми залишаємося незламними і нескореними, відзначаємо День міста, плекаємо його надбання та будуємо його гідне майбутнє!

Дорогі земляки!

Від себе особисто, від депутатського корпусу та виконавчого комітету Лебединської міської ради щиро вітаю вас зі святом! Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі, а кожен новий день додає нам віри, снаги та впевненості у завтрашньому дні. Усім мешканцям нашого славетного краю зичу міцного здоров’я, сімейного затишку, достатку, щасливої долі і Божого благословення!

Нехай зростає та процвітає наше улюблене місто!

З днем народження, Лебедин!

З найкращими побажаннями, виконуючий обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО

Поділитися