Фінансова допомога для малого та середнього бізнесу, який знаходиться в процесі реолокації або реолокований

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps в партнерстві з Громадською організацією “Вест Юкрейн Діджитал” продовжує прийом заявок у рамках відкритої Програми підтримки економічної стійкості України, спрямованої на надання фінансової допомоги для малого та середнього бізнесу, який знаходиться в процесі реолокації через війну або вже реолокований до Київської, Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей та потребують коштів для відновлення або розширення свої діяльності на новому місці.

Програма допоможе бізнесу адаптуватися до мінливих умов та створити або зберегти робочі місця для постраждалого внаслідок бойових дій населення та внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Головною умовою отримання допомоги є створення або збереження щонайменше трьох робочих місць для ВПО або постраждалого від конфлікту населення. Пріоритет буде надаватися ти бізнесам, які потребують коштів для відновлення або розширення  своєї діяльності на новому місці.

Відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі. Середній розмір фінансової допомоги складає 20000 доларів США у гривневому еквіваленті за актуальним курсом НБУ, яка надається на придбання основних засобів.

Ознайомитися з умовами програми, критеріями відбору учасників та подати онлайн-заявку для участі можна на сайті

За додатковою інформацією щодо участі в програмі звертайтеся за телефоном 0 800 332 590 або зв’язатися із головою ГО «Вест Юкрейн Діджітал» Оксаною Качурівською за номером телефону +38 096 997 72 04.

Поділитися