Шановні жителі міста Лебедина!

Вкотре звертаємося до вас з величезним проханням не перетворювати наше рідне місто у суцільне стихійне сміттєзвалище!

Ось ці кадри зроблені біля контейнерного майданчику у дворі будинку № 19 на вулиці Тараса Шевченка, варто зразу зазначити, що сама територія контейнерного майданчику чисто прибрана працівниками комунального підприємства «Лебединська житлово-експуатаційна контора», сміття із баків забране і вивезене. Але ось ці кадри – все це знаходиться поза баками, і вочевидь, дбайливо збиралося мешканцями навколишніх приватних домогосподарств протягом тривалого часу!

Також варто сказати, що за спостереженнями комунальників, які щодень добросовісно виконують свої обов’язки, жителі багатоквартирних будинків намагаються відходи сортувати і кидати у контейнери, а тому абсолютно логічно, що стихійне сміттєзвалище – творіння рук тих, хто живе у приватногму секторі, за вивіз сміття не сплачує і дуже підприємливо стягує увесь свій господарський непотріб до контейнерного майданчика багатоповерхівок.

А шо, зручно, авжеж.

Виконавчий комітет Лебединської міської ради у черговий раз звертається до лебединців з проханням не перетворювати наше рідне місто і його мальовничу природу на суцільне сміттєзвалище, адже цивілізоване поводження з відходами – це обов’язок кожного!

Нагадуємо, що кожен охочий може укласти з КП “Комбінат благоустрою” угоду на вивезення сміття.

Поділитися