Розпочинається громадське обговорення кандидатури старости Маловисторопського старостинського округу

Відповідно до розпорядження Лебединського міського голови від 17.10.2022 року № 138-ОД «Про організацію громадського обговорення кандидатури старости Маловисторопського старостинського округу» на території Маловисторопського старостинського округу Лебединської міської територіальної громади (село Малий Вистороп, селище Залізничне), буде проведено громадське обговорення у формі вивчення громадської думки шляхом опитування і зібрання опитувальних листів з питання «Погодження з жителями Маловисторопського старостинського округу кандидатури старости».

Виконуючий обов’язки Лебединського міського голови вносить на громадське обговорення кандидатуру Воробйова Олександра Петровича на посаду старости в Маловисторопському старостинському окрузі. Опитування жителів  Маловисторопського старостинського округу і зібрання підписів буде проводитись з 19 жовтня 2022 року по 2 листопада 2022 року у робочі дні з 08:00 год до 17:15 год (крім обідньої перерви з 12:00 год до 13:00 год) в селі Малий Вистороп, селищі Залізничне Маловисторопського старостинського округу у приміщенні адміністративної будівлі старостату та шляхом відвідування місць проживання громадян.

Ініціатор громадського обговорення у формі опитування громадян – виконуючий  обов’язки міського голови Горошко Світлана Олександрівна.

До громадського обговорення у формі вивчення громадської думки шляхом опитування і збирання опитувальних листів запрошуються жителі Маловисторопського старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса яких віднесена до території відповідного старостинського округу.

Жителям Маловисторопського старостинського округу для участі в громадському обговоренні необхідно мати паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України – для осіб, недавно прийнятих до громадянства України).

Поділитися