Виставкові заходи, присвячені питанню безпеки

Інформуємо, що з 13 до 16 жовтня 2020 року Міжнародний виставковий центр (м.Київ, Броварський проспект,15) об’єднає під своїм дахом в єдиний комплексний захід найважливіші міжнародні виставки, присвячені всьому переліку питань безпеки: від національної до особистої. Перелік виставок, їх спеціалізація, умови участі та контактні дані організаторів додаються. З метою ознайомлення з новітніми рішеннями в галузі безпеки, доводимо до відома суб’єктів господарювання,усіх інших зацікавлених осіб інформацію щодо проведення та можливої участі у вищезазначених виставкових заходах.

II Міжнародна спеціалізована виставка “Expert Security-2020”

Продукція як для масштабних державних проектів так і для приватного використання за тематикою: відеоспостереження, контроль доступу, сигналізація і оповіщення, охорона периметру, захист інформації, кібербезпека.

XVII Міжнародна спеціалізована виставка “Технології захисту – 2020”

Технології пожежної безпеки територій, будівель та споруд, системи автоматизованого контролю стану безпеки об’єктів і оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій, хіміко-біологічний захист, охорона праці та промислова безпека, засоби захисту та рятування.

XVII Міжнародна спеціалізована виставка “Зброя та Безпека – 2020”

Для військових та спецпідрозділів: оснащення солдата, озброєння, військова та спецтехніка, військова авіаційна техніка та наземне обладнання, тилове забезпечення, технічні засоби охорони кордону та прикордонного контролю.

Для цивільних: мисливська, спортивна, холодна зброя, екіпірування.

Для отримання беджу відвідувача необхідно зареєструватись на сайті: www.iec- ехро.com.ua або направити в МВЦ лист з іменами, посадами осіб та електронними адресами, які планують відвідати захід. За довідками звертатися за тел./факс: (044) 201-11-63; 201-11-64; e-mail: fire@iec-expo.com.ua

Поділитися