Шановні кандидати у депутати Верховної Ради, шановні представники всіх політичних партій!

Залишилось не так багато часу до 21 липня – дня виборів. Виконком Лебединської міської ради, у відповідності до Закону, визначив місця та опублікував їх перелік для розміщення агітаційної продукції. Їх цілком достатньо для донесення до виборців інформації про вас та ваші програми. Ми будемо турбуватись, щоб вибори відбулись ЧЕСНО, ПРОЗОРО, без порушень законодавства та громадського порядку (у т.ч й ст. 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України»). Але витрати на організацію, транспорт, електропостачання, оренду приміщень та рекламних площ повинні проводитись виключно ВАМИ та через ВАШІ виборчі фонди (п. 6 ст. 68 Закону України «Про вибори народних депутатів України») з урахуванням обмежень встановлених Законом України «Про вибори народних депутатів України»!!!

Також Законом України «Про вибори народних депутатів України» чітко визначено порядок та методи ведення агітаційної роботи. Жодних ВИНЯТКІВ робитись не буде, як для кандидатів, так і політичних партій.

Ми з великими потугами (попередженнями, протоколами, штрафами) з початку моєї каденції добились того, що зараз майже припинили вивішувати рекламу закупки волосся, надання  кредитів та іншої інформації у невстановлених місцях, у першу чергу на опорах ЛЕП.

У своїх програмах ви обіцяєте турбуватись про всі населенні пункти округу та захищати інтереси жителів округу. Ви  обіцяєте це робити ПІСЛЯ виборів. Але ви вже сьогодні завішуєте агітаційною продукцією опори ЛЕП, стовпи, паркани, стіни нашого міста.

То чи буде довіра до ВАШИХ обіцянок, коли ВИ будете плювати в обличчя громаді міста, яка хоче бачити своє місто чистим та охайним? Невже ви думаєте, що якщо ви не знали про існування Лебедина протягом попередніх років (разом з  деякими діючими депутатами ВРУ), то великою кількістю друкованої продукції ( а не добрих справ на благо міста та його мешканців) ви зможете їх схилити на свій бік та ще й з порушенням Правил благоустрою населених пунктів? Маю дуже великі сумніви щодо цього.

Виконком не заперечує проти встановлення будь-якої кількості наметів, влаштовуйте будь-яку кількість зустрічей з мешканцями міста, використовуйте поштові скриньки, газети, телебачення, інтернет, застосовуйте інші передбачені Законом України «Про вибори народних депутатів України» методи агітації. Але НЕ потрібно смітити!

Всі відповідні служби будуть вживати до порушників заходи впливу, а агітаційні матеріали, встановлені з порушенням Правил благоустрою населених пунктів, будуть знищуватись негайно. Не витрачайте марно свої кошти, а якщо вони у вас зайві, то віддайте краще нужденним.

З повагою, міський голова О. БАКЛИКОВ.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *