День Святого Валентина у Кобижчанському клубі

Напередодні Дня Cвятого Валентина, за сприяння відділу культури  і туризму виконавчого комітету Лебединської міської ради, у Кобижчанському клубі пройшла концертна програма «День всіх закоханих». З нагоди цього романтичного свята в закладі вирувала гарна атмосфера, оскільки вона була прикрашена  символами кохання: сердечками та  повітряними кульками, які створювали чудовий романтичний настрій усім  присутнім.

Солісти МЦКД постійно радують своїх шанувальників новим репертуаром та трепетним виконанням, і до Дня закоханих вони підготували цікаву розважальну програму де звучали лише пісні про кохання.

Чутливі і ніжні слова про вічні почуття лунали з уст ведучих Людмили Щербань та Костянтина Демиденка. Розпочався захід піснею «Любила, вірила, кохала» у чудовому виконанні  Світлани Попельнух. Найпотаємніших куточків душі глядачів торкнулася лірична композиція «Skyfall», яку виконала Олена Демиденко. Сентиментальна пісня «Закохалася» щиро та трепетно звучала з вуст Тетяни Бондар. А  «Ніно» у неповторному виконанні Володимира Брисенка викликала найніжніші почуття. Бурхливими оплесками зустрічали глядачі кожен виступ артистів, адже романтичні вокальні композиції у виконанні солістів МЦКД викликали у присутніх шквал позитивних емоцій. «Люблю до божевілля»… саме таким музичним освідченням в коханні Людмили Щербань закінчився святковий концерт.

Чудовим сюрпризом до Дня закоханих стала демонстрація на широкому екрані клубу романтичної мелодрами «Гілка життя». Жителі Кобижчанського району міста вже давно не відвідували кінотеатр, а тому з великим задоволенням переглянули запропонований фільм.

З гарним святковим настроєм глядачі залишали стіни закладу, дякуючи працівникам МЦКД, Кобижчанського клубу, бібліотеки №1, за організоване ними чудове свято,та з нетерпінням чекаючи на нові зустрічі зі світом музичного і кіномистецтва.

Відділ культури та туризму.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *