До уваги суб’єктів господарювання!

Доводимо відома, що Центр міжнародної ділової співпраці Торгово-промислової палати України, спільно з Посольством України організовує участь українських підприємств у роботі 9-ї сесії Ярмарку китайських інвестицій – COIFAIR – 2017, яка відбудеться 21-22 листопада 2017 року у м. Пекіні.

Ярмарок є головною подією в сфері інвестицій Китаю за кордон. В його рамках організовуються виставки, інвестиційні форуми, презентації проектів, ділові переговори. Даний майданчик збирає представників реального сектору економіки, фінансових установ, сервісних компаній державних органів влади, міжнародних організацій, експертів та працівників науково-дослідних об’єднань. Форум об’єднує представників більше ніж 100 країн. У COIFAIR – 2017 планується участь близько 1000 великих державних та приватних підприємств.

Напрямки та секції COIFAIR – 2017 включають електроенергетику, сільське господарство, будівництво, транспорт та зв’язок, машинобудування та металообробку, хімічну та нафтохімічну промисловість, фармацевтичну промисловість, внутрішню і зовнішню торгівлю, фінанси, кредит, страхування та інші.

Участь в COIFAIR відкриває нові можливості вітчизняному бізнесу, створивши сприятливі умови для розвитку і просування інвестиційних проектів.

При ранньому бронюванні місця в серпні передбачені знижки. Контактна особа – Сергій Гмиря, тел. 0442857052, email: sp5@aucc.org.u.

За додатковою інформацією просимо звертатися в ТПП України до керівника проекту – Малахівської Станіслави. Контактні телефони 0672329220; 0442791750.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *