Свято наближається: відбувся оргкомітет з відзначення Дня міста

19 серпня Лебедин відзначатиме День міста. Розважальна програма, присвячена 361-річчю міста Лебедина, вельми обширна, і за словами міського голови Анатолія Трояна, повинна стати цікавою, як дорослим, так і дітям.

Оргкомітет з підготовки свята вже приступив до підготовки заходів. 21 липня на своєму засіданні його учасники обговорили питання організаційно-методичного та матеріально-технічного забезпеченням підготовки і проведення соціальних, культурно-мистецьких та спортивно-масових заходів, присвячених Дню міста.

Зокрема, цього року свято пропонується зробити свято під гаслом «Рідне місто єднає». Як підкреслив міський голова Анатолій Троян, усі традиційні заходи, такі як святкова програма біля Меморіалу Слави та мітинги в селах міської ради з покладанням квітів до пам’ятників та меморіальних дошок — все це залишається у програмі святкувань. Окрема увага буде приділена відвідуванню усіх ветеранів війни по мікрорайонах міста.

Розважальну ж святкову програму, яка присвячена безпосередньо дню міста, пропонується побудувати на базі двох майданчиків. Перший, безпосередньо, біля Меморіалу Слави, де відбудуться всі офіційні заходи, інший – на центральній площі міста, де спочатку розпочне свою роботу дитяче відділення програми із конкурсами та розвагами, а потім продовжиться концертом артистів Сумської філармонії та дискотекою для молоді.

У міському художньому музеї буде проведена мистецька виставка присвячена талантам рідного краю. Окремі заходи відбудуться і в закладах освіти та культури міста Лебедина. Також в планах міської влади проведення тематичних та патріотичних заходів для шкільної і студентської молоді, спортивні змагання і конкурси.

До Дня міста заплановано вихід святкового номера безкоштовної міської газети «Місто моє», оформлення постерів з привітаннями та афіші із програмою святкування.

Втім, все це ще не остаточний варіант. Оргкомітет продовжує роботу та працює над іншими пропозиціями по святкуванню Дня міста. Надавати їх можуть як колективи, так і окремі мешканці міста. Чергове засідання, відбудеться вже наступного тижня.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *