Представники Лебединської громади взяли участь у обласному молодіжному форумі «Вільні мріяти: Сумщина»

17 жовтня представники Лебединської міської територіальної громади взяли участь в обласному молодіжному форумі «Вільні мріяти: Сумщина». Форум зібрав близько сотні молодих активних людей, які обмінювалися досвідом та опрацьовували актуальні питання молодіжної політики. Їх пропозиції будуть враховані у Концепції Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2026-2030 роки.

На почату форуму присутні вшанували пам’ять полеглих хвилиною мовчання. Далі із вступним словом до присутніх звернувся перший заступник голови Сумської обласної ради Вадим Лисий.

Він подякував організаторам та учасникам форуму, акцентував на патріотизмі української молоді та на їх ключовій ролі у відновленні й модернізації країни.

Також зі словами підтримки до учасників та учасниць форуму звернувся начальник Сумської ОВА Володимир Артюх. Під час форуму пройшли презентації молодіжних ініціатив в області, розглядалися можливості для молодіжного підприємництва й пропозиції від міжнародних та всеукраїнських партнерів, аналізувалися тенденції і рецепти дієвості молодіжної інфраструктури, обговорювалися виклики та перспективи молодіжної роботи в громадах області.

Поділитися