День: 08.10.2024

Спортсмени з Лебединської громади стали призерами Чемпіонату світу з грепплінгу у віковій категорії U17

Спортсмени з Лебединської громади – Захар Дремлюга та Михайло Казимерчук (тренер Сергій Гавриш) беруть участь у Чемпіонаті світу з грепплінгу, що цими днями проходить у Астані (Казахстан). За результатами змагань….

Реєстрація заявок учасників на проходження короткострокових курсів первинної професійної підготовки та перепідготовки продовжена до 21 жовтня

 Раді повідомити, що реєстрація заявок учасників на проходження короткострокових курсів первинної професійної підготовки та перепідготовки продовжена до 21 жовтня! Запрошуємо мешканців Лебединської громади пройти курси за такими напрямами: водій вантажного….

Скликається чергова 53-тя сесія

До відома депутатів міської ради! Відповідно до розпорядження виконуючого обов’язки міського голови від 07.10.2024 № 145-ОД “Про скликання чергової п’ятдесят третьої сесії Лебединської міської ради восьмого скликання” скликається чергова п’ятдесят….

В Україні сьогодні відзначають День юриста

День юриста — це професійне свято, яке щорічно святкують в Україні 8 жовтня.  Історія свята Щорічно 8 жовтня в Україні відзначають День юриста, професійне свято для юрисконсультів, адвокатів, нотаріусів, суддів,….