Працювала адміністративна комісія

4 жовтня відбулося чергове засідання адміністративної комісії, яка діє при виконавчому комітеті Лебединської міської ради. Під час роботи комісією було розглянуто 5 протоколів про адміністративні правопорушення.

2 протоколи про адміністративні правопорушення буди складені за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил благоустрою території населеного пункту. В одному випадку порушником була здійснена торгівля у невідведеному для цього місці без дозвільних документів, а у іншому – спалювання сміття.

2 протоколи, винесені на розгляд комісії, були складені за статтею 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил утримання собак і котів.

Під час засідання комісією також був розглянутий протокол, складений за частиною другою статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями.

Члени комісії детально розглянули кожен адміністративний протокол, заслухали запрошених на засідання та прийняли відповідні рішення, виключно згідно чинного законодавства.

Поділитися