Слава незламним захисникам і захисницям!

1 жовтня з метою формування громадянської позиції та почуття патріотизму працівниками Сумського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області спільно з волонтером пробації Анною Заболотною для  суб’єктів пробації, які перебувають на обліку за вчинення кримінальних правопорушень, було організовано та проведено захід національно-патріотичного спрямування на тему: «Слава незламним захисникам і захисницям!»

Анна Заболотна розповіла присутнім про історію виникнення даного свята, а саме, що воно було запроваджено президентом України 14 жовтня 2014 року, як державне свято, але яке в подальшому почало відзначатися щороку 1 жовтня.   

«Головною метою даного свята є вшанування мужності та героїзму захисників та захисниць незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості. В умовах сьогодення дане свято набуло особливого значення»,- звернулася до  присутніх Анна Заболотна.          «Сьогодні твориться історія, учасниками якої є ми самі. І від кожного з нас залежить доля нашої Батьківщини. Сьогодні, як ніколи, ми повинні допомагати своїй державі, щоб вона була незалежною і вільною, щоб ми мали свою Батьківщину. Ми повинні допомагати своїм воїнам, які гинуть від кулі ворога, захищаючи нас і нашу Україну», – звернувся на завершення до присутніх начальник уповноваженого органу з питань пробації Анатолій Глух.

Поділитися