У Лебединській громаді привітали з Міжнародним днем людей похилого віку

Другий місяць осені починається з особливої дати – 1 жовтня, коли в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. Цей день – гарна нагода сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам праці, пенсіонерам і всім літнім людям.

Найбільше багатство літніх людей – їх досвід, мудрість, вміння. Складні випробування випали на долю старшого покоління – війни, соціально-економічні кризи, епоха тотального дефіциту, зміна державного ладу, але і в цих умовах їм вдалося вистояти і зберегти людяність, толерантність та гуманізм.

З нагоди свята виконуюча обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО та перший заступник міського голови Ольга ЗІКЄЄВА привітали жителів Лебединської громади, які своєю працею зробили значимий внесок у розбудову, розвиток нашого краю та стали гідним прикладом для наслідування наступним поколінням. Звернувшись до шанованих представників старшого покоління зі словами вдячності та найтепліших побажань, представники влади передали їм також приємні подарунки.

Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

Поділитися