Шановні захисники і захисниці України, жителі Лебединської громади!

Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці!

Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

Сьогодні День захисників та захисниць України є особливим для тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю. Сила, відвага, мужність – для вас це не пусті слова – з ними ви щодня у воді, на землі та в повітрі бороните нашу неньку Україну від російської навали.

Щиро вітаю усіх зі святом усіх, хто має високу честь носити горде ім’я захисника або захисниці України та бажаю козацького здоров’я, незламної волі у подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу та звершення всіх ваших мрій і побажань. Нехай завжди оберігають вас рідна земля та батьківська підтримка і молитва.

Хочу подякувати усім жителям Лебединщини, які наразі беруть участь у війні – непереможним Героям-захисникам та Героїням-захисницям – мужнім волонтерам, які активно допомагають попри усі ризики та небезпеку, лікарям-патріотам, які під кулями борються за життя наших воїнів.

Велика вдячність і світла пам’ять усім синам і донькам України, які поклали своє життя за нашу країну, за всіх нас. Ми в довічному боргу перед ними.

Віримо у вас, наші захисники і захисниці, в Україну, в Збройні Сили України і в нашу Перемогу!

Слава Україні! Слава її захисникам!

З повагою, виконуючий обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО

Поділитися