Концептуальні питання забезпечення зайнятості жінок у Лебединській громаді

27 вересня у Лебедині відбувся круглий стіл на тему: «Концептуальні питання забезпечення зайнятості жінок у Лебединській громаді». Мета заходу – презентувати результати роботи в громаді та розробити подальший план дій.

До участі долучилися представники місцевої влади: перший заступник міського голови Ольга Зікєєва, начальник управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради Валентина Губська, представник Лебединського управління Сумської філії Сумського обласного центру зайнятості Ігор Чигринець, директор ДПТНЗ «Лебединське вище професійне училище лісового господарства» Анатолій Троян, тренерки курсів та їх учасниці.

Під час круглого столу говорили про можливості для самозайнятості та працевлаштування жінок вразливих категорій Лебединської громади, ресурси та можливості державної служби зайнятості для забезпечення зайнятості жінок, проблеми захисту життя і здоров’я працівників в умовах сучасних викликів та напрацювали спільний план дій у майбутньому.

Кар’єрна радниця Жіночого центру працевлаштування в м. Лебедин Інна Безугла поділилась корисними порадами, які допоможуть жінкам досягти фінансової незалежності та впевненості у своєму майбутньому.

Проєкт «WE ACT II: Діємо задля жінок та їх можливостей» впроваджується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення за фінансової підтримки Європейського Союзу в партнерстві з ГО «Інноваційні соціальні рішення»

Поділитися