День: 30.09.2024

Шановні жителі Лебединської громади, вкотре нагадуємо: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!

Днями до нас звернулися небайдужі мешканці мікрорайону «Черемушки» щодо санітарного стану контейнерного майданчика, який знаходиться у цьому мікрорайоні. Власне, мова шла про велику кількість твердих побутових відходів, накиданих поза контейнерами….

Стан підготовки транспортних засобів, що здійснюють перевезення пасажирів, до зимового періоду

Питання щодо стану підготовки транспортних засобів, що здійснюють перевезення пасажирів на території Лебединської міської територіальної громади, до зимового періоду було детально розглянуте учасниками апаратної наради під головуванням виконуючої обов’язки міського….

Шановні бібліотекарі Лебединської громади!

Прийміть щирі вітання з професійним святом духовності, мудрості і знань – Всеукраїнським днем бібліотек!  В усі часи бібліотеки виконують важливу роль у суспільстві – вони є скарбницями культурних цінностей та….

На Сумщині розпочали активну роботу з реалізації заходів із протидії нелегальному працевлаштуванню іноземних громадян у рамках цільових заходів під умовною назвою «Мігрант»

Північно-Східним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці спільно з Державною міграційною службою України з 17.09.2024 по 30.10.2024 проводяться заходи з виконання законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант»,….