День: 26.09.2024

Працювала адміністративна комісія

26 вересня відбулося чергове засідання адміністративної комісії, яка діє при виконавчому комітеті Лебединської міської ради. Під час роботи комісією було розглянуто 3 протоколи про адміністративні правопорушення. 2 протоколи були складені….

У громаді провели в останню дорогу сержанта Віктора ЯКОВЕНКА

Знову у скорботі Лебединська громада. Сьогодні попрощалися із захисником України, уродженцем села Пристайлове – сержантом Віктором Васильовичем Яковенком. Його боротьба за незалежність і територіальну цілісність нашої держави розпочалася 19 квітня….

Як комунікувати з людьми, які мають протез?

Внаслідок бойових дій в Україні ми можемо все частіше зустріти військових, які втратили кінцівки. Міністерство охорони здоров’я України разом з ГО «Безбар’єрність» розповіли, як поводитись з людьми, у яких є….

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки до документу державного планування “Місцевий план управління відходами Лебединської міської територіальної громади Сумського району Сумської області до 2023 року”

Планове відключення електроенергії

За повідомленням Лебединського РЕМ, буде планово відключене електропостачання: 27.09.2024 – 08:30 – 16:00 – м.Лебедин: вулиці Новопетрівська, Новопанасівська, Івана Мазепи, Новокузнечна, Кобижча, Фурдилівська, Лебедина, Кочержівка, Павла Полуботка.