«Активація мистецьких шкіл та креативних індустрій»: у громаді відбувся День спільнодії

«Активація мистецьких шкіл та креативних індустрій» – під такою назвою у громаді відбувся День спільнодії в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», яка впроваджується за ініціативи першої леді Олени Зеленської.

Консультантка проєкту у Лебединській громаді Людмила Лойченко провела творчий захід, на якому були присутні перший заступник міського голови Ольга Зікєєва та начальник Управління праці та соціального захисту населення Валентина Губська.

Під час проведення Дня спільнодії основну увагу було закцентовано на впливові мистецтва на ментальне здоров’я людини. У рамках заходу було презентовано творчі роботи вихованців Лебединського центру позашкільної освіти на патріотичну тему, збірку поезій Оксани Мороз «Щастя шукайте в моментах», а також кліп на пісню, з цієї збірки.

Цілий колектив творчих особистостей громади працював над втіленням відеоролика до пісні «Усе у нас буде, як треба!»: слова – Оксани Мороз, музика – Олени Листопад, аранжування – рок-гурт «Дорога-21» (місто Тростянець), запис та зведення голосів –  Станіслав Фоменко, виконання – зразковий аматорський вокальний ансамбль «Феєрія» (Лебединський МЦКД, керівник Олена Листопад), відеозйомка і монтаж – вихованці гуртка «Медіастудія» (Лебединський ЦПО, керівник Олег Касьянов).

Завершився захід проведенням для присутніх арт-терапевтичної вправи, яка покликана сприяти гармонізації розвитку особистості через творче самовираження і самопізнання.

Поділитися