Лебединська громада отримала важливу технічну підтримку від проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Під час воєнного стану, коли армія російської федерації продовжує атакувати об’єкти критичної інфраструктури та набуває особливої уваги питання забезпечення комунальних підприємств Лебединської міської територіальної громади альтернативними джерелами енергії. Лебединська міська рада постійно активно працює в цьому напрямку, заручившись підтримкою міжнародних партнерів.

Нещодавно Лебединська міська територіальна громада отримала надзвичайно важливу для ефективної роботи комунальних підприємств благодійну допомогу – сучасну пересувну освітлювальну вежу з генератором, потужністю 12 кВт на причепі DEPCO LT5021050. Це стало можливим завдяки співпраці Лебединської міської ради з Проєктом USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

Освітлювальна вежа обов’язково стане у нагоді за холодної пори року, коли дні стануть коротшими, адже комунальними, крім альтернативного джерела енергії, отримають ще й потужний ліхтар, що освітлюватиме місце роботи. Крім цього, сам генератор зручно транспортувати у будь-яке місце, адже він обладнаний колісним ходом і гаком, щоб перевозити їх тягово-зчіпним способом.

Найближчим часом Лебединська громада очікує на отримання від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» трьох потужних генераторів: один, потужністю 80 кВт та два, потужністю 100 кВт, а також подрібнювач гілок з причепом та з трьома наборами додаткових ножів та інше життєвонеобхідне для забезпечення функціонування комунальних підприємств технічне обладнання.

Поділитися