Запрошуємо на перший всеукраїнський фестиваль ветеранської культури

22 вересня у Києві відбудеться масштабний фестиваль ветеранської культури “Коло ветеранів”  — це перший захід в Україні, який по-справжньому об’єднає військових та цивільних. Організатори — Український ветеранський фонд — зазначають, що місія заходу не лише надати моральну підтримку, створити можливості для реінтеграції ветеранів, але й показати єдність, повагу та міцний зв’язок з боку цивільного суспільства для тих, хто пережив надзвичайно важкі події в своєму житті.

Фестиваль “Коло ветеранів” — це великий майданчик, на якому зустрінуться ветерани, учасники та учасниці бойових дій, їхні родини, а також усі небайдужі українці. У дружньому просторі ветерани  зможуть відволіктися від буденних проблем, провести час разом та обмінятися досвідом, а цивільне населення — ближче познайомитися зі спільнотою ветеранів та зміцнити соціальні зв’язки. 

“Коло ветеранів” — це подія всеукраїнського масштабу, на яку ми хочемо зібрати не тільки ветеранів, а створити коло разом з цивільними. Україна має всі шанси стати країною з найбільшою кількістю ветеранів та ветеранок у світі.  За останніми даними Міністерства у справах ветеранів, сьогодні ветеранами та ветеранками є 1 млн 200 тисяч українців. До кінця війни прогнозують, що ця цифра разом з їхніми родинами зросте до 5 – 6 млн.Тому ми запрошуємо на фестиваль усіх ветеранів та їхні родини, сім’ї загиблих воїнів та цивільних для об’єднання та взаємодії”, коментує очільниця Українського ветеранського фонду, ветеранкаЮлія Кіріллова. 

Захід відбудеться за підтримки UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

Фестиваль матиме шість  інтерактивних зон: локація з адаптивних видів спорту (стрільба з лука, волейбол сидячи, баскетбол на кріслах колісних); літературний простір; ярмарок, на якому можна буде придбати товари ветеранських бізнесів та презентувати свої ідеї потенційним інвесторам; фото- та артлокації; локація психологічної підтримки.

Спеціальний учасник фестивалю — музикант та військовослужбовець YARMAK. 

Вхід на подію безкоштовний, але з міркувань безпеки передбачено попередню реєстрацію, після чого гостям повідомлять час та місце події. Зареєструватися можна за посиланням: https://veteranfund.com.ua/fest/

Детальна інформація: https://veteranfund.com.ua/festyval-kolo-veteraniv/

Поділитися