День: 16.09.2024

Запрошуємо на перший всеукраїнський фестиваль ветеранської культури

22 вересня у Києві відбудеться масштабний фестиваль ветеранської культури “Коло ветеранів”  — це перший захід в Україні, який по-справжньому об’єднає військових та цивільних. Організатори — Український ветеранський фонд — зазначають,….

Ведення вагітності та медична допомога при пологах – безоплатні для пацієнток зі статусом ВПО

Охорона материнства і дитинства є одним із пріоритетних напрямків Програми медичних гарантій. Тому незалежно від свого місця проживання і реєстрації, жінки при надії та породіллі можуть розраховувати на отримання якісних….

Стан захворюваності по Лебединській МТГ за період з 09.09.2024 по 15.09.2024

Відповідно до наказів та службових листів МОЗ України у період військового стану Лебединське відділення ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ» здійснює щоденний моніторинг за станом інфекційної захворюваності. Згідно даних постійного епідеміологічного моніторингу….

Психологічне розвантаження персоналу як метод попередження професійного вигорання

Професійна діяльність відіграє досить важливу роль у житті кожної людини. Працівник досить часто поглинає проблеми та переживання, невдачі та перемоги, які трапляються протягом робочого дня. Емоційне переживання проблем та стресів….

КП “Водоканал” повідомляє

Наразі протягом однієї години буде відключене водопостачання вулиць Охтирської, Гудимівської, Вокзальної (частково), Пилипінської. Тривають ремонтні роботи з ліквідації пориву водомережі.

Стан дотримання чинного законодавства у сфері містобудування та забезпечення містобудівною документацією населених пунктів громади

Питання щодо стану дотримання чинного законодавства у сфері містобудування та забезпечення містобудівною документацією населених пунктів Лебединської міської територіальної громади було детально розглянуто під час апаратної наради під головуванням виконуючої обов’язки….