День: 13.09.2024

Фахівці Центру Життєстійкості провели тренінгове заняття «Подорож до себе. Профілактика синдрому емоційного та професійного вигорання»

Емоційне вигорання (синдром емоційного вигорання, СЕВ) — це фізичне, емоційне чи розумове виснаження, що супроводжується зниженням мотивації, працездатності та негативним ставленням до себе й інших. Фахівці Центру Життєстійкості провели тренінгове….

КП “Водоканал” повідомляє

Наразі, у зв’язку із проведенням ремонтних робіт на міській водомережі, тимчасово перекрите водопостачання вулиці Вокзальної (а також прилеглих) та Пилипінської. Тривають ремонтні роботи. По закінченні ремонтних робіт водопостачання відновиться.

Працювала адміністративна комісія

12 вересня відбулося засідання адміністративної комісії, яка діє при виконавчому комітеті Лебединської міської ради. На розгляд комісії було винесено 13 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень. два протоколи було складено за….

Повідомлення про погіршення погодніх умов

За повідомленням Сумського обласного центру з гідрометеорології, вранці та вдень 13 вересня по Сумській області та м.Суми очікується гроза та пориви вітру 15-20 м/с, ( І рівень небезпечності, жовтий)