У громаді проводяться профілактичні рейди «Діти вулиць», «Розважальні заклади», «Нічне місто»

На виконання розпорядження Лебединського міського голови від 05.09.2023 № 127-ОД «Про проведення профілактичних рейдів «Діти вулиць», «Розважальні заклади», «Нічне місто» на території Лебединської міської територіальної громади у вересні-листопаді 2024 року» та з метою профілактики дитячої злочинності, бездоглядності та контролю за дотриманням правопорядку в громадських місцях у громаді проводяться відповідні профілактичні рейди.

Цими днями під час проведення вказаних рейдів представниками управління освіти, молоді та спорту, служби у справах дітей, Лебединського центру соціальних служб та співробітниками відділення поліції  було виявлено неповнолітніх осіб, які перебували у громадських місцях під час дії комендантської години.

Неповнолітніх було ідентифіковано, викликано їх батьків та передано батькам. Також батьки цих неповнолітніх правопорушників надали відповідні пояснення.

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації № 619-ОД від 06.11.2023 на території Сумської області запроваджено комендантську годину з 23:00 до 05:00, у тому числі шляхом заборони перебування громадян у встановлений період доби на вулицях та інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток, а також руху транспортних засобів.

Поділитися