До уваги представників бізнесу!

Управління забезпечення реалізації повноважень у Сумській області РВ ФДМУ по Полтавській та Сумській областях пропонує вам узяти участь у онлайн бесіді, яка відбудеться 13 вересня о 10 годині.

Спікер – в.о. начальника відділу оренди та розпорядження державним майном Тетяна Полунова.

Тема: «Хочете задовольнити амбітні ділові наміри? Саме для вас – потенційні об’єкти державної власності в тимчасове користування через аукціон. Долучайтеся!».

Під час спілкування буде представлено презентацію нових нежитлових приміщень, що пропонуватимуться незабаром до оренди через змагальний процес.

Управління забезпечення реалізації повноважень у Сумській області запрошує долучитися до заходу представників комерційної діяльності Сумщини, усіх бажаючих мешканців громади.

З питань щодо передачі державного майна у тимчасове користування попередньо можна звернутися до фахівців Управління забезпечення реалізації повноважень у Сумській області за адресою: м. Суми, вул.Харківська 30/1 чи за телефоном: (0542)362387.

Крім того, інформацію про потенційні об’єкти оренди розміщено на офіційній сторінці начальника Управління забезпечення реалізації повноважень у Сумській області Світлани Петрової (Телеграм канал – t.me/sumy-spfu.

Приєднуйтесь за посиланням – https://cutt.ly/heEFyqpr

Ідентифікатор конференції: 761 5886 8340 

Код доступу: i0SJ8s

Поділитися