У Лебединській громаді офіційно відкрили безпечний простір для жінок та дівчат

10 вересня у місті Лебедині було офіційно відкрито безпечний простір для жінок та дівчат. Допомогу тут можуть отримати жінки, які постраждали від війни, внутрішньо переміщені, а також ті, хто опинився у складній життєвій ситуації.

Безпечний простір для жінок та дівчат — це особливе місце, створене з метою покращення підтримки і самореалізації жінок та дівчат, а також посилення їх безпеки у всіх аспектах їхнього життя. Це місце, у якому вони можуть знаходити нові знайомства, можливості, емоційну та психологічну підтримку у спільноті однодумиць.

У безпечному просторі для жінок та дівчат пропонуються різноманітні заходи: творчі зустрічі, воркшопи, тренінги та інші події, спрямовані на розвиток та самовдосконалення. У ньому кожна зможе знайти пропозиції для себе.

Проєкт реалізується у співпраці з ГО «Ліга сучасних жінок», МБФ «Українська фундація громадського здоровʼя» та Міжнародною організацією Corus International завдяки фінансовій підтримці Гуманітарного фонду для України.

Долучитися до безпечного простору для жінок та дівчат можна за адресою: м. Лебедин, вул. Вознесенська, 2. Тел. 0674923341

Поділитися