У Лебедині попрощалися із загиблим захисником України – солдатом Олександром Лобушком

Скорботний день у Лебединській громаді – сьогодні лебединці прощалися зі своїм земляком, захисником України, солдатом Олександром Лобушком, який героїчно загинув під час виконання бойового завдання.

Провести мужнього воїна, який віддав за незалежність України, за наше право на життя у своїй державі найдорожче, що мав – своє життя, зібралися родина, друзі, знайомі, всі, хто знав Олександра.

Заупокійна служба за полеглим воїном розпочалася у Свято-Троїцькій Успенській церкві. Рідні, близькі, знайомі, представники влади, військовослужбовці прийшли до стін храму, щоб віддати належну шану пам’яті Олександра, який до останнього подиху лишався вірний військовій присязі.

Інспектор прикордонної служби 2 категорії – кулеметник 2 групи інспекторів прикордонної служби одного із прикордонних загонів Державної прикордонної служби України Олександр Юрійович Лобушко був призваний на військову службу по мобілізації 26 жовтня 2022 року. Цьогоріч 28 вересня він мав би відзначити свій 50-річний ювілей, але тепер йому назавжди 49…

Лебединці живим коридором, встеляючи останній шлях полеглого прикордонника, захисника України Олександра Лобушка живими квітами, прихиливши коліна, прощалися з ним, віддаючи останню шану його світлій пам’яті …

Прощальне слово та глибокі співчуття рідним та близьким Олександра під час поховального обряду висловили заступник начальника ІІ відділу Сумського РТЦК та СП (м. Лебедин) майор Ярослав ШЕВЧЕНКО та тимчасово виконуюча обов’язки міського голови Ольга ЗІКЄЄВА.

Поховали захисника України, Героя на Алеї Слави з усіма військовими почестями під звуки Державного Гімну України та триразовий залп почесної варти.

Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, близьким, друзям та побратимам полеглого захисника України.

Вічна пам’ять та слава Герою! Слава Україні! 

Поділитися