Місяць: Вересень 2024

У Лебедині відбулося відкриття меморіальних дошок загиблим воїнам-Героям, захисникам України – Роману ГЕТЬМАНУ та Володимиру ГЛОБІНУ

Сьогодення Лебединської громади оповите сумом, скорботою і невимовним болем, лебединці зібралися біля стін навчальних закладів міста, аби вшанувати світлу пам’ять своїх земляків, які віддали у боротьбі за незалежність, суверненітет та….

Проводитиметься імунізація диких тварин

Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Сумського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області інформує, що відповідно до Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин на 2024….

27 вересня – Всесвітній день туризму

Всесвітній день туризму заснований Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристичної організації в 1979 році в іспанському місті Торремоліно. Указом Президента України від 21 вересня 1998 року було встановлено, що 27 вересня в….

Працювала адміністративна комісія

26 вересня відбулося чергове засідання адміністративної комісії, яка діє при виконавчому комітеті Лебединської міської ради. Під час роботи комісією було розглянуто 3 протоколи про адміністративні правопорушення. 2 протоколи були складені….

У громаді провели в останню дорогу сержанта Віктора ЯКОВЕНКА

Знову у скорботі Лебединська громада. Сьогодні попрощалися із захисником України, уродженцем села Пристайлове – сержантом Віктором Васильовичем Яковенком. Його боротьба за незалежність і територіальну цілісність нашої держави розпочалася 19 квітня….

Як комунікувати з людьми, які мають протез?

Внаслідок бойових дій в Україні ми можемо все частіше зустріти військових, які втратили кінцівки. Міністерство охорони здоров’я України разом з ГО «Безбар’єрність» розповіли, як поводитись з людьми, у яких є….

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки до документу державного планування “Місцевий план управління відходами Лебединської міської територіальної громади Сумського району Сумської області до 2023 року”

Планове відключення електроенергії

За повідомленням Лебединського РЕМ, буде планово відключене електропостачання: 27.09.2024 – 08:30 – 16:00 – м.Лебедин: вулиці Новопетрівська, Новопанасівська, Івана Мазепи, Новокузнечна, Кобижча, Фурдилівська, Лебедина, Кочержівка, Павла Полуботка.

Планується проведення Дня співпраці Interreg в Україні

2 жовтня 2024 р. о 10:00 год. Секретаріатом Кабінету Міністрів України планується проведення Дня співпраці Interreg в Україні. Під час онлайн-заходу будуть висвітлені питання щодо результатівучасті України у програмах транскордонного,….