У Штепівці провели в останню дорогу захисника України – солдата Юрія СИЧА

Знову у Лебединській громаді скорботний день. Сьогодні у селі Штепівка провели в останню дорогу полеглого воїна, мужнього, хороброго захисника України, земляка Юрія Олексійовича Сича, який без зайвих вагань взяв до рук зброю та пішов боронити свою родину, рідну землю від загарбницьких рук клятого ворога.

Народився чоловік 26 червня 1983 року у селі Штепівка. Останні роки з сім’єю проживав у селі Сад, що на Сумщині. З початку повномасштабного вторгнення за покликом серця пішов боронити рідну країну від північного окупанта. Побратими згадують про Юрія, як про вірного і мудрого друга, відважного і надійного бійця, відповідальну і щиру людину.

Та, на превеликий жаль, війна забирає найкращих… Мужньо і сумлінно виконавши свій військовийобов’язок, Юрій Сич загинув 17 серпня 2024 року у районі населеного пункту Макіївка Луганської області внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу від отриманих травм.

Не дочекалися захисника живим батьки, рідна сестра, дружина та донька. Героєві назавжди залишиться 41 рік…
Чин відспівування за загиблим Героєм відбувся у рідній Штепівці. Далі велелюдна траурна процесія рушила вулицями села до місця останнього спочинку воїна.

Встеливши шлях живими квітами та прихиливши коліна, земляки проводжали полеглого бійця, віддаючи останню шану його пам’яті.

Прощальне слово та глибокі співчуття рідним та близьким Юрія Сича під час поховального обряду висловили тимчасово виконуюча обов’язки міського голови Ольга Зікєєва, начальник другого відділу Сумського РТЦК та СП (м. Лебедин), підполковник Ігор Ячменьов, голова Садівської громади Іван Крючков та побратими.
Поховали бійця у Штепівці на місцевому кладовищі з усіма військовими почестями під звуки Державного Гімну України та триразовий залп почесної варти.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого з приводу тяжкої втрати. Світла пам’ять та безмежна вдячність за вірність Батьківщині навіки залишиться у наших серцях.

Нехай Господь Бог допоможе рідним пережити гіркий біль непоправної втрати.

Спочивай з миром, Герою!

Поділитися