У громаді проводиться опитування щодо впровадження послуг з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки

Запрошуємо жителів Лебединської міської територіальної громади взяти участь в опитуванні щодо оцінки потреб у сфері психічного здоров’я та психосоціальної підтримки у громаді. 

У зв’язку з впровадженням Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», що реалізується за підтримки першої леді Олени Зеленської та Координаційного центру психічного здоров’я при Кабінеті Міністрів України та з метою розуміння потреб населення в психосоціальних послугах проводиться оцінка потреб шляхом опитування отримувачів таких послуг. 

У дослідженні можуть взяти участь усі члени громади, віком від 18 років. Ми гарантуємо конфіденційність наших учасників, всі психологічні дані залишаться анонімними, при опитуванні збір персональних даних (ПІБ, номери телефонів, e-mail) не відбувається.

Ваші відповіді дуже важливі для розбудови системи допомоги у сфері психічного здоров’я та психосоціальної підтримки. Опитування необхідно пройти до 1 вересня 2024 року. Посилання на опитування для отримувачів чи потенційних отримувачів послуг:

https://docs.google.com/forms/d/1i2SNGNYJYElNRNELXmHjBXYg0oqejJoDEyaPNDTDGZA/edit

Дякуємо за участь!

Поділитися