Стартувала інформаційна кампанія «Виходь на світло!»

В умовах воєнного стану важливим чинником для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Тому сплата податків важлива, як ніколи.

На жаль, незадекларована праця залишається поширеним явищем і під час війни, що не тільки підриває соціальну справедливість, але й завдає суттєвої шкоди економіці та обороноздатності нашої країни. Кожна гривня, не сплачена до державного бюджету через незадекларовану працю, зменшує можливості для фінансування армії, підтримки соціальних програм, модернізації інфраструктури та реалізації інших важливих державних ініціатив.

З метою боротьби з цим негативним явищем та підвищення обізнаності громадян про ризики і наслідки незадекларованої праці, Державна служба України з питань праці ініціює масштабну інформаційну кампанію «Виходь на світло!». Ця кампанія покликана донести до роботодавців і працівників інформацію про важливість дотримання законодавства у сфері трудових відносин, про ризики і наслідки незадекларованої праці, правильність оформлення трудових відносин та зміни у законодавстві. 

Пам’ятайте! Тільки задекларована праця забезпечує стабільність і захист для працівників, сприяє розвитку економіки та підвищує обороноздатність нашої країни. Кожен з нас може зробити свій внесок у зміцнення нашої держави, працюючи легально і відповідально. Тільки разом ми зможемо побудувати сильну, незалежну та процвітаючу Україну!

Більше інформації – на сайті Держпраці https://dsp.gov.ua та інформаційному порталі https://pratsia.in.ua.

Поділитися