Привітання тимчасово виконуючої обов’язки міського голови Ольги ЗІКЄЄВОЇ з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України

Шановні жителі Лебединської міської територіальної громади!

Від імені міської влади і від себе особисто щиро вітаю Вас із Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім’я процвітання рідної країни.

Символом нашої незалежної Батьківщини є Державний Прапор – втілення національної єдності, честі та гідності. Під його знаменом багато поколінь українців йшло до проголошення самостійної України і у ці дні наші Захисники і Захисниці самовіддано відстоюють територіальну цілісність і майбутнє рідної країни під синьо-жовтим стягом.

Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок, котрі завжди вірили в України, наближали її свободу і незалежність, тими, хто зараз, не шкодуючи життя і здоров’я, захищає її від агресора.

Та, попри все, ті випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої країни, загартовують український дух, виховують в кожному з нас повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та Незалежності, яку нам доводиться виборювати надто високою ціною.

Ми добре зрозуміли, що омріяна заможна та вільна Україна будується кожним із нас, ми усі разом і кожен особисто відповідальний за долю своєї країни. Тож єднаймося, допомагаймо одне одному, спільно будуймо Україну!

У ці святкові дні бажаю всім миру, добробуту, міцного здоров’я, злагоди в родинах, і головне – Перемоги над ворогом! Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а віра, надія та любов оберігатимуть кожного з нас!

З повагою, тимчасово виконуюча обов’язки міського голови Ольга ЗІКЄЄВА

Поділитися